Apua!

Valtion kehitysyhtiö Vake Oy:n hallitus on nimittänyt yhtiön toimitusjohtajaksi Taneli Tikan (40). Tikka toimii tällä hetkellä Tieto Oyj:n innovaatiojohtajana ja aloittaa uudessa tehtävässään viimeistään kesäkuussa.

Otteita Valtioneuvoston viestintäosaston  19.3.2018 15.00 tiedotteesta  138:  Tikka on toiminut kattavasti eri teknologiavetoisten kasvuyhtiöiden toimitusjohtajana, startup-yrittäjänä sekä businessenkelinä. Tikka on Teknologiateollisuuden tekoälyryhmän puheenjohtaja, vuoden 2010 tietotekniikkavaikuttaja sekä vuoden 2014 nuori hallitustekijä. Koulutukseltaan Tikka on Executive Master of Business Administration Aalto-yliopistosta, josta hän valmistui vuosikurssinsa parhailla arvosanoilla…jne. (Alla on ministeri Lintilän nimi.)

Mandatum Life-julkaisu esitteli 22.11.2017 Taneli Tikan ideoita. Näin valtion juuri palkkaama huippulahjakkuus kertoo mikä meitä odottaa:  ”Robotit korvaavat tulevaisuudessa työtehtäviä, joissa ne ovat ihmisiä parempia. Siirrymme entistä nopeasyklisempään toimintaan, jossa teknologian uudistuminen on jatkuva tila. Teknologian uusiutuessa ihmisten kyvyissä korostuu tarve omaksua uutta, kokeilla keskeneräistä, epäonnistua ja oppia nopeasti.”

Hallitus on kertonut, että miljoona suomalaista on uudelleenkoulutettava lähitulevaisuudessa. Kyllähän se meiltä onnistuu. Valmiina ollaan, herra pääministeri.

Taneli Tikka esitteli Mandatumin julkaisussa listan tulevaisuuden ammatteja: tekoälyvuorovaikutuksen valmentaja, elinagentti, lohkoketjukehittäjä, virtuaaliteollisuuden tekstuuriartisti, etämatkojen elämystuottaja, datapanttivankiratkaisija, geenimikseri, joka erikoistuu segmentoimaan geenisekvenssisi ja sen jälkeen hakemaan  siitä tärkeän informaation ja manipuloi genomia eri kohdista tarkoitushakuisesti, anonymiteetti- ja yksityisyysadvokaatti, kehomuunnelmiin erikoistunut eetikko, supervauvojen suunnittelija ja supervauvojen kasvatuspsykologi, keinotodellisuusarkkitehti, unohdustuottaja…..ym. ym.

Supervauvojen suunnittelija, supervauvojen kasvatuspsykologi,  geenimikseri! Pitäisikö listaa täydentää valtion palkkaamilla pakkoabortoijilla? Vuosituhannen vaihteessa muuan  professori pohti pitäisikö valtion ryhtyä toimiin, jotta tyhmät eivät lisääntyisi. Kansan äly ja kilpailukyky kasvaisivat, kun valtio käynnistäisi pakkoabortit. Harva kauhistui, moni hymisteli että niinhän se on, tyhmät ovat tyhmiä ja maan kilpailukyky kärsii.

Hei, te kaikki yli-ihmiset ja teidän nöyrät juoksupoikanne! Mihin meitä oikein viette? Kuka tätä järjettömyyttä kehtaa puolustaa!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: